Michelle Rodriguez vymenila slávnu topmodelku za Zaca Efrona!

Je medzi nimi deväťročný vekový rozdiel a ona len nedávno randila so žiadanou svetovou topmodelkou. Zdá sa, že tentoraz sa opäť zahľadela do muža.

07.07.2014 16:21
debata
Herec Zac Efron (vpravo) trávi už niekoľko dní... Foto: Instagram
Zac Efron a Michelle Rodriguez Herec Zac Efron (vpravo) trávi už niekoľko dní na Sardínii s Michelle Rodriguez (v stojke). Záber pochádza z Instagramu podnikateľa Gianluccu Vacchiho.

Reč je o herečke Michelle Rodriguezovej a hercovi Zacovi Efronovi – spoločne trávia už niekoľko dní na talianskej Sardínii.

Kým ešte pár dní dozadu sa médiá domnievali, že dvojica sa stretáva na vyslovene kamarátskej báze, kalkulujúc s tým, že Rodriguez je priznaná lesbička, prekvapenie prišlo po víkende.

Tridsaťpäťročná hviezda filmov Rýchlo a zbesilo či Mačeta sa s urasteným Efronom bozkávala na palube prenajatého člna a spoločne si prejavovali veľmi otvorené nežnosti. Efron ju objímal a hladil po hlave, herečka sa k nemu túlila a odmeňovala ho bozkami. Pri tom ich, samozrejme, zachytili paparazzovia.

Dvojica hercov je už niekoľko dňov na pobreží Stredozemného mora v spoločnosti talianskeho podnikateľa Gianluccu Vacchiho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Zac Efron #párik #Sardínia #Michelle Rodriguez

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....