Courtney Love oslavuje 50! Raz hore, raz dolu - tieto zábery musíte vidieť!

Americkú speváčku a herečku Courtney Love, ktorá 9. júla oslávuje päťdesiatku, označil časopis Rolling Stone za "najkontroverznejšiu ženu v histórii rocku".

09.07.2014 00:00
Courtney Love Foto:
Speváčka a herečka Courtney Love.
debata

Okrem albumov a filmových rolí ju totiž preslávili aj početné súdne opletačky okolo drog a alkoholu. V roku 2006 vydala vdova po frontmanovi kapely Nirvana Kurtovi Cobainovi pod titulom Sprostá blondína svoje denníky, v ktorých sama seba vidí ako niekdajšiu vulgárnu, bláznivú, opitú a sfetovanú punkerku.

Rok 2000: Speváčka a herečka Courtney Love...
Kurt Cobain a Courtney Love sa zoznámili krátko...
+10Speváčka a herečka Courtney Love na zábere z...

Drogy a alkohol sa výrazne podpísala aj na jej vzhľade, zvyšok dokončila plastická chirurgia. Speváčka počas uplynulých rokov viackrát šokovala svojím vzhľadom – raz vyzerala skvelo, potom zase opuchnutá a zničená. V našej galérii si môžete pozrieť obe podoby tejto rockovej divy.

Rodáčka zo San Franciska (vlastným menom Courtney Michelle Harrisonová) na seba výrazne upozornila na začiatku 90. rokov ako speváčka alternatívnej kapely Hole, s ktorou nakrútila štyri štúdiové albumy. Presadila sa aj ako herečka, za stvárnenie manželky pornografického magnáta vo filme Miloša Formana Ľud verzus Larry Flint si dokonca vyslúžila nomináciu na Zlatý glóbus.

debata chyba
Viac na túto tému: #jubileum #Courtney Love #päťdesiatka

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...