Komik Tracy Morgan je po vážnej nehode z najhoršieho vonku

Štyridsaťpäťročného herca a komika hospitalizovali začiatkom júna po vážnej hromadnej autonehode.

13.07.2014 14:00
Herec a komik Tracy Morgan. Foto: ,
Herec a komik Tracy Morgan.
debata

Amerického herca a komika Tracyho Morgana, ktorého 7. júna hospitalizovali po vážnej hromadnej autonehode, prepustili z rehabilitačného centra, kam ho previezli koncom júna. Informoval o tom jeho hovorca Lewis Kay.

K spomínanej autonehode došlo 7. júna v štáte New Jersey, keď do autobusu, v ktorom sa viezol 45-ročný Morgan a ďalších šesť osôb, narazil zozadu kamión. Náraz vyvolal hromadnú kolíziu šiestich vozidiel. V autobuse sa viezol aj komik James „Jimmy Mack“ McNair, ktorý nehodu neprežil. Morgan utrpel množstvo zranení vrátane zlomenín stehennej kosti, nosa a niekoľkých rebier a v kritickom stave ho previezli do Robert Wood Johnson Hospital, kde mu následne operovali nohu.

Šoféra kamiónu Kevina Ropera obvinili z usmrtenia a ublíženia na zdraví, on však vinu poprel. Momentálne ho stíhajú na slobode, keďže zaplatil kauciu 50-tisíc dolárov. Podľa The National Transportation Safety Board Roper minútu pred zrážkou zrýchlil na 65 míľ za hodinu (zhruba 105 kilometrov za hodinu), pričom ignoroval upozornenia, podľa ktorých mal pre práce na ceste spomaliť z maximálnej povolenej rýchlosti 55 míľ na 45 míľ za hodinu (približne z 90 na 70 kilometrov za hodinu). Roper údajne pred nehodou nespal viac ako 24 hodín a prešiel viac než 1130 kilometrov. Morgan, ostatní zranení a tiež vdova po McNairovi preto vo štvrtok podali žalobu na spoločnosť Wal-Mart, ktorej kamión patrí. V žalobe tvrdia, že predstavitelia firmy vedeli alebo mali vedieť, ako dlho Roper pred nehodou nespal a ako dlho šoféroval. Ako kompenzáciu žiadajú bližšie nešpecifikované odškodné a tiež uhradenie poplatkov za právne služby.

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #rehabilitácia #Tracy Morgan

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...