Mariah Carey pred retušou a po nej: Pozor, ten rozdiel vás šokuje!

O tom, že speváčka Mariah Carey si vypomáha retušou pri záberoch na svoje albumy či do magazínov, azda nik nepochyboval. Odhalenie serveru Jezebel však napriek tomu poriadne prekvapí.

15.07.2014 00:00
debata
Speváčka Mariah Carey sa objavila na titulnej... Foto: Reprofoto: Wonderland
Mariah Carey Speváčka Mariah Carey sa objavila na titulnej strane magazínu Wonderland. Jej skutočná podoba na fotení však vyzerala trošku inak.

Americký server získal zábery fotografií 44-ročnej hudobnej divy z fotenia pre magazín Wonderland. Na nich vidieť speváčku v reálnej podobe počas fotenia s Terrym Richardsonom a následne upravené fotografie.

Ak si niekto robil ilúzie o štíhlom drieku dvojnásobnej mamy, po týchto záberoch o ne určite príde. Na tele Careyovej sú pritom evidentné aj mnohé ďalšie zmeny okrem zoštíhlenia drieku – napríklad upravená sánka, stehná či hrúbka zápästia. Jedna z fotografií dokonca ukazuje, že speváčke sú tesné šaty a robí sa na nich „očko“. Aj to, samozrejme, po zásahu počítača zmizlo a model vyzerá bezchybne. Viac foto si pozrite na Jezebel.com

Nuž, tomuto odhaleniu asi speváčka rada nebude. Ale určite pár ľudí potešila – hádam si prestanú robiť ilúzie o dokonalosti hollywoodskych dív.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #Terry Richardson #retuš

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....