Joss Stone v Bratislave: Stále sa bojí o život, dostane špeciálnu ochranu!

Na bratislavskom koncerte britskej soulovej speváčky Joss Stone, ktorý sa uskutoční v nedeľu 27. júla v Refinery Gallery, budú platiť sprísnené bezpečnostné pravidlá.

15.07.2014 15:00
Speváčka Joss Stone. Foto: ,
Speváčka Joss Stone.
debata

Dôvodom je incident z roku 2011, keď istí Junior Bradshaw a Kevin Liverpool plánovali 27-ročnú speváčku zavraždiť.

Bradshawa a Liverpoola zatkli v júni 2011 po tom, čo ich objavili neďaleko speváčkinho domu v Cullomptone v grófstve Devon. Našli u nich samurajské meče, povraz, vrece na mŕtvoly a mapy okolia, kde speváčka býva. Mali pri sebe i odkaz s textom „Nájdi rieku, do ktorej ju hodíme“.

Mužov porota usvedčila aj z plánovania krádeže a vážneho ublíženia na zdraví. Na súdnom procese, ktorý trval dva týždne, Stone vypovedala, že o prípravách na jej zabitie sa dozvedela od policajtov až po tom, čo podozrivých zatkli. Vlani v apríli ich porota uznala vinnými, pričom Liverpoola poslal súd za mreže na doživotie s tým, že vo väzení si musí odsedieť minimálne desať rokov a osem mesiacov. Bradshawa odsúdili na 18 rokov.

Odvolací súd však tento rok v máji rozhodol, že Liverpool bude môcť požiadať o podmienečné prepustenie už po šiestich rokoch a šiestich mesiacoch a Bradshawov trest skrátil na desať rokov. Vzhľadom na tieto skrátenia a čas, ktorí obaja už strávili za mrežami, sa Bradshaw môže dostať na slobodu už v roku 2016 a Liverpool o rok neskôr.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #bezpečnosť #Joss Stone #ochranka #pokus o vraždu

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...