Steffi Graf sa zmenila: Jej cit pre dokonalosť je fuč

Známa tenistka o súkromí často nehovorí. Ako sa jej žije s Agassim v Las Vegas?

16.07.2014 08:00
Andre Agassi, Steffi Grafová Foto:
Andre Agassi a jeho manželka Steffi Grafová v kráľovskej lóži.
debata

Steffi Graf (45) o svojom súkromí nehovorí často. Spolu s manželom, Andre Agassim (44), žijú pokojným životom v USA bez škandálov a vychovávajú ich dve deti, 12-ročného Jadena Gila a 10-ročnú Jaz Elle.

Ako priznala v rozhovore pre magazín „Emotion“ z večnej perfekcionistky sa s príchodom detí musela zmeniť na benevolentnejšiu mamu. „Perfekcionizmus a deti nejdú dohromady. V tom som sa musela veľmi zmeniť. Medzičasom som sa naučila nesnažiť sa o dokonalosť, aj keď mi to spočiatku pripadalo veľmi ťažké,“ povedala.

Jej domovom je momentálne Las Vegas, ale s rodinou v rodnom Nemecku je v neustálom kontakte. „Keď prídeme do Nemecka, vždy sa stretneme s celou mojou rodinou. Deti sa chcú s ostatnými vždy ísť hrať do lesa. Majú dovolené kúpiť si malé vreckové nožíky a potom ich pár hodín nevidíme. Je milé vidieť, aké maličkosti robia deti šťastnými,“ hovorí s úsmevom.

Život v Las vegas jej však vyhovuje. Podľa nej sa v okolí tohto mesta žije pokojne. „Je to veľmi príjemné. Žiadni fotografi, žiadne klebety. Žijeme ako normálna rodina. Je to príjemný pocit.“

Ako ďalej povedala, svoj vzhľad s vekom nerieši. „To, ako vyzerám, pre mňa nie je dôležité. Nemám vycibrený cit pre takéto veci. Aj to je dôvod, prečo si napríklad nevšimnem, keď moja kamrátka zmení účes. Je pre mňa dôležitejší čas, ktorý s ňou strávim.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Las Vegas #Steffi Graf #Andre Aggasi

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...