Slávny zvodca v chomúte! Levine povedal áno tejto kráske z reklamy

Do poslednej chvíle nebolo jasné, kedy sa uskutoční sobáš. Teraz už je. Zo speváka a herca Adama Levina je už ženáč.

20.07.2014 10:00
Behati Prinsloo a jej snúbenec Adam Levine Foto: ,
Modelka Behati Prinsloo a jej manžel Adam Levine.
debata

Ako informovali americké médiá, líder formácie Maroon 5 a známy porotca speváckej šou Hlas sa v sobotu oženil so svojou snúbenicou – topmodelkou Behati Prinsloo. Svadba sa konala v Mexiku v Los Cabos a zúčastnilo sa na nej približne 300 hostí, medzi ktorými nechýbali herec Robert Downey Jr., modelky Coco Rocha a Candice Swanepoel, herci Jonah Hill a Jason Segel, herečka a modelka Erin Heatherton, hudobníčka Stevie Nicks či členovia kapely Maroon 5 James Valentine a Jesse Carmichael.

Nevestina kolegyňa a kamarátka Coco Rocha bola údajne hlavnou družičkou. Levine si ako svedka a hlavného družbu prizval kolegu z Maroon 5 Jesseho Carmichaela. Mladomanželom zase na gitare zahral ďalší člen kapely James Valentine.

Modelka Bahati Prinsloo pózuje na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Victoria's Secret Fashion Show 2013 - Behati Prinsloo Modelka Bahati Prinsloo pózuje na Victoria's Secret Fashion Show 2013.

„Všetci hostia boli šťastní a uvoľnení. Boli nadšení z toho, že môžu spolu s týmto párom osláviť ich veľký deň,“ povedal pre magazín People nemenovaný zdroj. Tridsaťpäťročný Levine a o desať rokov mladšia kráska, ktorá je jednou z kľúčových modeliek značky Victoria's Secret, začali spolu randiť v máji 2012, no na jar 2013 sa rozišli a Levine mal krátky románik s modelkou Ninou Agdal. Napokon sa však znovu vrátil k Prinsloo.

Levine mal v minulosti povesť veľkého zvodcu a prelietavého muža, ktorého posteľou prešlo mnoho známych žien. Randil napríklad s ruskou topmodelkou Annou Vyalitsinou, Mario Šarapovovou či Cameron Diazovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Levine #svadba #manželia #Nové Mexiko #Behati Prinsloo

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...