Pozor, rozkrok v zábere! Žúrovala do noci, minišaty už neustrážila

Alkohol, vysoké podpätky, krátke šaty a k tomu záujem paparazzov - tak tomu sa hovorí nebezpečná kombinácia. Zväčša sa končí neželaným odhalením.

21.07.2014 00:00
debata
Britská modelka Abbey Clancy odchádzala z párty... Foto: Profimedia.sk
Abbey Clancy Britská modelka Abbey Clancy odchádzala z párty módnej značky Calvin Klein a online portálu s oblečením. A takto sa odhalila.

Podobné má po minulom týždni za sebou aj britská modelka a príležitostná moderátorka Abbey Clancy, ktorá si s kamarátkami vyrazila do nočného Londýna. Ako obľúbená tvár šoubiznisových rubrík nezostala bez pozornosti fotografov a tí na ňu číhali aj vo chvíli, keď sa už nadránom poberala domov.

Zachytiť jemne klopýtajúcu dámu na chodníku, ktorú podopiera kamarátka, je jedna vec. Ale nastrčiť objektív priamo do taxíka či limuzíny, aby ste sa dostali k najpikantnejšiemu záberu, to zvládnu len skutočne pohotoví paparazzovia bez škrupúľ.

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová na...
Speváčka Miley Cyrus na párty Clivea Davisa...
+24Víťazstvo moderátorky športu Lenky...

Zlá správa pre manželku futbalistu Petra Croucha je taká, že v Británii ich je viac ako dosť. A výsledok si môžete pozrieť na každej druhej stránke. Tak teda, mrknite si ho aj u nás.

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #paparazzovia #Abbey Clancy

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....