Hviezda Kuriéra na videu z minulosti. Toto ste o nej ani netušili!

Len pred pár dňami na svojom Instagrame zverejnil fotku z dávnej mladosti herec Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock. A teraz minulosť dobehla ďalšieho akčného hrdinu!

24.07.2014 14:01
Jason Statham Foto:
Dnešná hviezda akčných filmov Jason Statham na zábere z mladosti, keď skúšal šťastie ako skokan do vody.
debata

Možno ste ani netušili, že kým sa stal hviezdou akčných filmov, v ktorých predvádza svoje bojové umenie, ľadový nahnevaný pohľad a šikovné kaskadérske kúsky, skúšal šťastie ako profesionálny skokan do vody.

Reč je o Jasonovi Stathami, dnes 46-ročnom hrdinovi filmovej série Kuriér či Expendables. Na internete sa objavilo video z roku 1990, keď vtedy 23-ročný fešák súťažil na športových hrách Commonwealthu.

Video, na ktoré vlastní práva televízia BBC Sport, zverejnili na Youtube – pravdepodobne aj preto, že práve v stredu odštartoval ďalší ročník športových hier za účasti samotnej kráľovnej Alžbety II.

Herec Jason Statham dnes. Foto: SITA/AP, Sang Tan
Jason Statham Herec Jason Statham dnes.

Stathama, ktorý momentálne randí s topmodelkou Rosie Huntington-Whiteley, nie je až také ťažké spoznať. Má síce o poznanie viac vlasov, hustých a čiernych, ale jeho výraz tváre a urastené vyšportované telo akoby sa ani nemenili. Veď posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #minulosť #Jason Statham #skokan do vody #Commowealth

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...