Celkom dohola! Toto spravila hviezda Bates Motel pre novú rolu

Pre rolu všetko! Niektoré hviezdy skrátka dokážu pre svoju prácu obetovať všeličo. Niekto kilá, niekto farbu vlasov, niekto hodiny strávené v maskérni. A niekto aj vlasy.

27.07.2014 12:59
Herečka Olivia Cooke sa na filmovej konferencii... Foto: ,
Herečka Olivia Cooke sa na filmovej konferencii Comic-Con International Convention predstavila s vyholenou hlavou.
debata

V prípade mužov podobné rozhodnutie až tak neprekvapí, keď sa však rozhodne zhodiť hrivu herečka, vždy to vyvolá mediálny záujem. Platí to aj v prípade Olivie Cooke – seriálovej hrdinky populárneho The Bates Motel, ktorá jeho ďalšiu sériu uviedla na Comi Cone. S holou hlavou.

Herečka Olivia Cooke sa na filmovej konferencii...
Herečka Olivia Cooke ešte s dlhými vlasmi.
+7Herečka Karen Gillan s už vyrastenými krátkymi...

Dvadsaťročná kráska si však nenechala oholiť hlavu pre rolu v netradičnom spracovaní príbehu mladosti a dospievania psychopatického vraha Normana Batesa, ale pre svoj nový film Me & Earl & the Dying Girl. Na stretnutí s médiami potom hviezda zaujala aj módnou voľbou. K oholenej hlave si totiž obliekla veľmi príťažlivú a sexi blúzku z priehľadnej čipky, pod ktorou predvádzala bielu podprsenku. Doplnila ju krátkymi šortkami.

Herečka Olivia Cooke sa na filmovej konferencii... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Olivia Cooke Herečka Olivia Cooke sa na filmovej konferencii Comic-Con International Convention predstavila s vyholenou hlavou.

Cooke nie je jedinou dámou, ktorá sa pre filmovú úlohu nechala vyholiť. V minulosti tak spravila napríklad Sigourney Weaver pre úlohu seržantky Ripleyovej v treťom príbehu zo série Votrelec alebo Natalie Portman pre rolu vo filme V ako Vendeta. Naholo bola aj Charlize Theron pre film, ktorý ešte len do kín príde – snímku Mad Max: Fury Road. Od štvrtka sa aj v slovenských kinách premieta film Strážcovia galaxie – pre účinkovanie v nej sa nechala vyholiť britská hviezda Karen Gillan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rola otca #Olivia Cooke #bez vlasov #vyholená

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...