Je úžasná, ospevuje Lily Allen svoju kolegyňu Miley Cyrus

Lily Allen sa začiatkom tohto mesiaca predstaví na vybraných amerických koncertoch svojej kolegyne v rámci jej turné Bangerz.

01.08.2014 10:00
Miley Cyrus Foto:
Speváčka Miley Cyrus na koncerte v rámci turné Bangerz. Nestihla sa prezliecť, tak vyrazila na pódium vo vlastnej bielizni.
debata

Britská speváčka Lily Allen je hrdá na Miley Cyrus. Dvadsaťdeväťročná interpretka to uviedla v rozhovore pre magazín Billboard. „Je úžasná a jej prítomnosť je neprehliadnuteľná. Zo všetkého vyžaruje jej osobnosť. Nie sme si veľmi blízke a nepoznám ju veľmi dobre, no som na ňu hrdá,“ vyjadrila sa rodáčka z Londýna, ktorá si myslí, že Cyrus bolo súdené vystupovať.

Allen sa tiež páči spôsob, akým speváčka zmenila svoj imidž detskej hviezdy. „Muselo byť pre ňu veľmi ťažké prejsť od Disneyho k sebe samej. Ľuďom sa nepáči, keď sa niekto mení v tomto čase a v tom veku a ona nielenže úspešne zmenila celú svoju osobnosť, ale urobila to napriek nevôli iných, čo sa mi naozaj páči,“ dodala Allen. Interpretky sa predstavia na jednom pódiu počas koncertov, ktoré sa v rámci turné Bangerz Miley Cyrus uskutočnia od 1. do 10. augusta v USA.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Miley Cyrus #Lily Allen

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...