Je Katy Perry členkou tajného spoločenstva?

Speváčku obviňujú, že patrí k tajnému spoločenstvu, no ona vraj ani len netuší, v čo presne ilumináti veria alebo čo konkrétne robia.

05.08.2014 08:26
Katy Perry Foto: ,
Speváčka a ambasádorka dobrej vôle UNICEF Katy Perry.
debata

Americká speváčka Katy Perry poprela, že by patrila k iluminátom, no zároveň zažartovala, že ak existujú, rada by sa k nim pridala. Rodáčka zo Santa Barbary to povedala v rozhovore pre americký magazín Rolling Stone. Správy o tom, že je členkou tajného spoločenstva, ktoré v 18. storočí propagovalo osvietensko-slobodomurárske idey, sa začali šíriť po jej vystúpení na tohtoročnom odovzdávaní cien Grammy. Tam predstavila pieseň Dark Horse, prostredníctvom ktorej podľa portálu Infowars.com verejne vykonávala čarodejnícky obrad. Vo februári zverejnila aj videoklip k tejto skladbe. Ten je zase podľa niektorých ľudí plný skrytých symbolov.

„Znie to šialene. Divní ľudia, ktorí nemajú čo robiť, hľadajú na internete zvláštne trojuholníky vytvorené pohybom vašej ruky. Myslím, že keď vás považujú za jedného z iluminátov, tak ste už niečo dokázali. Ja verím na mimozemšťanov, takže, ak chce niekto veriť v existenciu iluminátov, fajn,“ vyjadrila sa. „Ak by existovali, rada by som sa k nim pridala. Vidím všetky tie hlúposti a hovorím si ‚No tak, vezmite ma medzi seba! Chcem byť v klube,‘“ dodala speváčka, ktorá pre Rolling Stone priznala aj to, že ani len netuší, v čo presne ilumináti veria alebo čo konkrétne robia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #spoločenstvo #ilumináti

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...