Teší ma, už som Kim West, potvrdila Kardashian zmenu priezviska

Americká televízna celebrita Kim Kardashian, ktorá sa v máji vydala za rappera a producenta Kanyeho Westa, si oficiálne zmenila priezvisko na West.

06.08.2014 14:16
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna hviezda Kim Kardashian.
debata

Tridsaťtriročná rodáčka z Los Angeles to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila novú fotku do cestovného pasu. „Nová fotka do pasu. Pani Westová, zmena mena,“ napísala k záberu príležitostná herečka, ktorá už nejaký čas používala aj na sociálnych sieťach meno Kim Kardashian West.

Kim Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal 33-ročnú rodáčku z Los Angeles o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra.

Predsvadobné oslavy sa uskutočnili v piatok 23. mája na francúzskom Zámku vo Versailles, samotná svadba sa konala v sobotu 24. mája v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere.

debata chyba
Viac na túto tému: #pas #Kim Kardashian #zmena priezviska #West

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...