Michaela Jacksona opäť obvinili zo sexuálneho zneužívania

Zosnulého amerického speváka Michaela Jacksona opäť obvinili zo sexuálneho zneužitia.

07.08.2014 10:10
Michael Jackson Foto:
Archívny záber Michaela Jacksona.
debata

Žalobu na hudobnú legendu podali v pondelok právnici 36-ročného Jamesa Safechucka, ktorý tvrdí, že ho kráľ popu zneužíval po tom, čo spolu v 80. rokoch nakrútili reklamný spot. Safechuck mal vtedy desať rokov.

„Jackson sa vypočítavo snažil Safechucka a jeho rodičov presvedčiť o svojej ochrane a serióznosti, no pravda bola iná,“ píše sa v žalobe. „Jacksonovi sa podarilo sexuálne zneužiť Safechucka, pričom ho tiež presvedčil o tom, že ide o lásku. Po prvom incidente začal Safechuck pravidelne spávať v posteli obžalovaného, až do konca turné Bad v roku 1988,“ pokračuje súdny dokument, ktorý tiež uvádza, že spevák zneužil Safechucka počas štyroch rokov takmer stokrát.

Právnici zastupujúci spevákovu pozostalosť obvinenia odmietajú. Súd medzičasom požiadali, aby žalobu zrušil. „Veríme, že súd zamietne tvrdenia pána Safechucka, ktorý sa chce len obohatiť,“ povedal pre portál E! Online právnik Howard Weitzman.

„Táto osoba prišla s obvineniami päť rokov po úmrtí speváka, viac ako dvadsať rokov po údajných udalostiach, a ktorá už raz pod prísahou vypovedala, že ju Jackson nijako nezneužil,“ dodal tiež Weitzman. Súd sa bude prípadom zaoberať 4. septembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Jackson #zneužívanie #James Safechuck

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...