Kanye a Kim Westovci si kúpili nový dom. Cena: 20 miliónov!

Americký rapper a producent Kanye West a jeho manželka Kim si kúpili nový dom za 20 miliónov dolárov (v prepočte takmer 15 miliónov eur). Pre magazín People to v stredu prezradila Kim West.

07.08.2014 15:19
Kim Kardashian a jej snúbenec Kanye West Foto: ,
Kim West - Kardashian a jej manžel Kanye West.
debata

Nehnuteľnosť s rozlohou 141 árov sa nachádza v kalifornskom mestečku Hidden Hills, pričom jej súčasťou je aj vinohrad či dva bazény. Neďaleko od vily žije aj Kimina matka Kris Jenner, u ktorej dvojica býva od narodenia ich dcéry North v júni 2013. V tom čase už pritom prerábali vilu v losangeleskej štvrti Bel Air, do ktorej sa však nakoniec nenasťahovali.

„Čoskoro sa budeme sťahovať. Možno o niekoľko mesiacov, neviem presne. Práve sme našli nový, úžasný dom. Ani si neviete predstaviť, ako veľmi som pripravovaná odsťahovať sa od mamy. Ale bude fajn, že stále budeme neďaleko,“ vysvetlila televízna celebrita.

„Keď sme kúpili dom v Bel Air, ešte sme nemali dieťa, ani sme ho nečakali. Keď sa vám však narodí dieťa, uvedomíte si, že potrebujete množstvo ďalších vecí a iný typ priestoru. Život v meste je úplne iný. Chceli sme zostať ďalej od mesta a mať viac súkromia,“ doplnila 33-ročná Kim, ktorá si nedávno zmenila priezvisko z Kardashian na West.

debata chyba
Viac na túto tému: #dom #kúpa #Kanye West #Bel Air #Kim West

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...