Šokujúce tvrdenie britskej hviezdy: Môj priateľ zabil Jima Morrisona

Britská speváčka a herečka Marianne Faithfull pre magazín Mojo vyhlásila, že frontmana kapely The Doors Jima Morrisona zabil jej expriateľ.

08.08.2014 07:47
Marianne Faithfull Foto: ,
Speváčka a herečka Marianne Faithfull.
debata

Šesťdesiatsedem­ročná hudobníčka priblížila, že ona a jej vtedajší partner, drogový díler Jean de Breiteuil cestovali v lete 1971 do Paríža, kde sa vtedy zdržiaval aj Morrison. Po príchode do metropoly jej Breiteuil povedal, že musí Morrisona navštíviť v jeho apartmáne.

„Cítila som problémy,“ spomínala Faithfull, ktorá v osudnú noc 3. júla 1971 zostala na hoteli a sama užila drogu. „On šiel za Jimom Morrisonom a zabil ho. Teda, som si istá, že to bola nehoda. Chudák. Dávka bola asi silná. Áno, zomrel. A ja som o tom netušila,“ uviedla speváčka. „Všetci spojení s jeho smrťou sú mŕtvi. Okrem mňa,“ dodala tiež.

Faithfull si počas rozhovoru zaspomínala aj na ďalšiu interpretku, ktorá umrela na predávkovanie drogami, Amy Winehouse. „Amy bola veľmi opatrná. Vedela, že to o nej viem a nechcela, aby som čokoľvek povedala. Neviem, čo som mohla urobiť okrem toho, že by som ju chytila a zatriasla ňou. ‚Ty malá hlupaňa! Preber sa!‘“, povedala Faithfull o speváčke, ktorá rovnako ako Morrison skonala vo veku 27 rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #drogy #díler #Marianne Faithfull #Jim Morrison

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...