To nevyšlo! Machálková ukázala zarezané nohavičky aj podozrivé bruško

Mať nejaké to kilo navyše - z toho sa predsa nestrieľa. Ale ak ste známa speváčka, ktorá sa pravidelne ocitá vo svetle reflektorov, musíte byť pripravená na kritiku.

11.08.2014 16:44
debata
zväčšiť Speváčka Leona Machálková na koncerte v Českom... Foto: Profimedia.sk
Leona Machálková Speváčka Leona Machálková na koncerte v Českom Krumlove pútala pozornosť aj čímsi iným než len speváckym výkonom.

Tej sa dočkala po víkendovom vystúpení aj česká speváčka Leona Machálková. Známa plavovláska, ktorá si v minulosti zahrala vo viacerých muzikáloch, pútala pozornosť svojimi krivkami na koncerte v Českom Krumlove.

Žiarivé limetkové šaty s vysokým rozparkom sa javili ako veľmi nevhodná voľba na podujatie, počas ktorého Machálkovú sledovali médiá. Okrem toho, že tenká elastická látka odhaľovala do pozadia zarezané nohavičky, šaty obkreslili Machálkovej aj zaoblené bruško. Mnohí si dokonca položili otázku, či 47-ročná speváčka nie je náhodou tehotná.

Nie je. Sama vraj v zákulisí vysvetlila, že dôvodom sú kilá navyše. Na tie má, samozrejme, plné právo. Akurát by s nimi mohla vedieť rafinovanejšie narábať a voliť garderóbu s rozumom.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #šaty #bruško #priberanie #Leona Machálková

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....