Ben Affleck bude skvelý Batman, tvrdí skúsený producent

Producent Michael Uslan, ktorý sa podieľal na tvorbe viacerých snímok o Batmanovi, si myslí, že jeho najnovší predstaviteľ, americký herec Ben Affleck, je pre úlohu superhrdinu ten pravý.

13.08.2014 00:00
debata
Toto je prvý záber Bena Afflecka ako Batmana,... Foto: Twitter / Zack Snyder via Warner Bros.
Ben Affleck - Batman Toto je prvý záber Bena Afflecka ako Batmana, ktorý na filmovej konferencii Comic Con zverejnil režisér Zack Snyder.

S obsadením Afflecka však nesúhlasí množstvo fanúšikov, ktorí proti tomuto rozhodnutiu dokonca spísali aj petíciu, pričom ako dôvod uviedli predovšetkým hercov slabý výkon v snímke Daredevil (2003).

„Prešli sme si tým už ani neviem koľkokrát. Príde to vždy, keď režisér urobí kreatívne a netradičné rozhodnutie ohľadom hereckého obsadenia,“ vyhlásil Uslan.

„Pamätám si, že takéto reakcie zaznamenali aj tvorcovia filmu Iron Man po tom, ako sa rozhodli obsadiť Roberta Downeyho Jr. Stretli sme sa s tým, samozrejme, aj keď iný génius, Chris Nolan vybral Heatha Ledgera, aby stvárnil Jokera. Vyvolalo to veľké pobúrenie ‘Ako môže chalan, ktorý práve stvárnil homosexuálneho kovboja hrať Jokera? Zničíte tým najúžasnejšieho zloducha všetkých čias, bude to na smiech.’. Takže sa to stalo vtedy i neskôr a aj s Affleckom. Ak sa chceme vrátiť k pôvodnej myšlienke štyridsiatnika Brucea Waynea, myslím, že bude naozaj vynikajúci,“ vyjadril sa Uslan pre portál App.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Batman #nadšenie #voľba #Michael Uslan

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...