Silikónová škandalistka sa chce vrátiť k ex-manželovi: Vezmeme sa!

Americký herec Doug Hutchison a jeho bývalá manželka Courtney Stodden sa chcú znovu vziať.

12.08.2014 18:37
Courtney Stodden Foto: ,
Courtney Stodden na snímke s ex-partnerom Petrom Nygardom.
debata

Devätnásťročná rodáčka z Tacomy vo Washingtone o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Courtney si uvedomila ako veľmi má Douga rada. Skutočne milujú jeden druhého a chcú byť spolu,“ doplnila speváčku jej matka a manažérka Krista Keller v rozhovore pre portál Foxnews.com.

Keller tiež priznala, že jej dcéra sa po rozvode stretávala aj s inými mužmi. Práve vďaka tomu si však podľa matky uvedomila, že jediný, s kým chce naozaj byť, je jej bývalý manžel. Svadba by sa mala uskutočniť ešte v priebehu tohto roka.

Dvojica sa po prvý raz zosobášila 20. mája 2011 v Las Vegas, pričom nevesta mala vtedy 16 rokov a ženích o 35 rokov viac. „Courtney a Doug sa rozhodli legálne rozísť. Courtney sa vydala v mladom veku. Teraz, keď má 19 rokov, by rada rozvíjala svoj život ako slobodná, dospelá osoba,“ vyhlásili vlani v novembri pre denník Daily Mail zástupcovia dvojice. K rozvodu sa vtedy vyjadrili aj manželia. „Obaja sa navzájom veľmi ľúbime a prajeme tomu druhému šťastie. Aj naďalej budeme najlepšími priateľmi,“ uviedli.

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Courtney Stodden #Doug Hutchison

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...