Ľudské hyeny! Dcéra Robina Williamsa kvôli nim opustila sociálne siete

Herečka Zelda Williams, dcéra slávneho komika Robina Williamsa, ktorý v pondelok spáchal samovraždu, opustila internetové sociálne siete kvôli posmeškom a necitlivým správam, ktoré dostávala od ďalších používateľov. Informoval o tom spravodajský server CNN.

14.08.2014 11:18
debata
Herec Robin Williams na archívnej snímke z roku... Foto: SITA/AP, Katy Winn
Zelda Williams a Robin Williams Herec Robin Williams na archívnej snímke z roku 2011 v spoločnosti svojej dcéry Zeldy Williamsovej.

Účty na Twitteri a Instagrame Williams opustila po tom, čo jej najmenej dvaja ľudia posielali fotografie, na ktorých bolo údajne mŕtve telo jej otca, a ďalšie nepríjemné odkazy. „Je mi to ľúto. Nedokázala by som sa nad to povzniesť,“ napísala vo svojom poslednom odkazu na Twitteri. „(Túto aplikáciu) zmažem zo svojich zariadení na veľmi dlho, možno navždy. To ukáže čas. Zbohom.“

Tento prípad dokazuje, že v anonymite internetu sa niektorí ľudia dokážu správať hrozne bez ohľadu na situáciu, dodal server CNN. Dvadsaťpäťročná Williams ešte pred svojím odchodom požiadala svojich priaznivcov, aby podobné obťažujúce účty hlásili ako nevhodné. Ale podľa jej slov si dotyční po vymazaní zjavne vytvorili ďalší účet.

Herec Robin Williams na archívnej snímke.
Herec Robin Williams na snímke z roku 1982 zo...
+9Herec Robin Williams v ženskom kostýme počas...

Aj na Instagrame nechala pred svojím odchodom vysvetľujúci odkaz. „Na nejakú dobu tento účet opustím,“ napísala. K osobným útokom na adresu jej či jej zosnulého otca sa vyjadrila – hoci v ľahšom duchu – aj vo vyhlásení na serveri Tumblr. „Pre všetkých, ktorí posielajú milé slová vďaky za to, že ich (otec) dokázal rozosmiať: Vedzte, že to bola jedna z jeho najobľúbenejších vecí na svete, rozdávať ľuďom smiech,“ napísala.

„A pokiaľ ide o tých, čo píšu negatívne veci: Vy vedzte, že tá maličká, bláznivá časť v ňom práve posiela kŕdeľ holubov k vášmu domu, aby vám ošpinili vaše čerstvo umyté auto. Pretože on sa tiež rád zasmial,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #sociálne siete #neprajníci #Robin Williams #Zelda Williams

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...