Vypredané: Nový Sherlock ako Hamlet vyvolal ošiaľ, porazil aj Beyoncé!

Predstaviteľ najnovšieho filmového Sherlocka Holmesa, Benedict Cumberbatch, sa má začiatkom augusta budúceho roka objaviť na divadelných doskách v úlohe Hamleta.

14.08.2014 15:00
Benedict Cumberbatch Foto: ,
Herec Benedict Cumberbatch.
debata

Pripravovaná inscenácia vyvolala obrovský záujem medzi Cumberbatchovými fanúšikmi a vypredané bolo počas niekoľkých hodín, uvádzajú britské denníky. Predstavenie bude budúci rok od 5. augusta do 31. októbra uvádzať londýnskej divadlo Barbican.

Predpredaj sa pritom začal už tento pondelok dopoludnia a celkovo 100 000 vstupeniek sa rozpredalo do večera toho istého dňa.

Na online portáli Viagogo, ktorý predaj vstupeniek zabezpečoval, dokonca v jednej chvíli v rade na lístok čakalo okolo 34 000 záujemcov. Udalosť sa na tejto predajnej sieti ocitla na prvej priečke čo do početnosti vyhľadávania a porazila tak aj také hudobné hviezdy, ako sú Beyoncé a Jay-Z.

Potom, čo sa vstupenky, ktorých cena začínala na 30 librách (37 eur), vypredali, objavili sa na Twitteri komentáre nespokojných fanúšikov. „Už neexistuje šanca, že by som Benedicta Cumberbatcha videla v úlohe Hamleta. Prepáčte, ale po celý zvyšok svojho života budem plakať,“ napísala napríklad Kajla Ramos.

Hamlet s Cumberbatchom v hlavnej úlohe sa stal najrýchlejšie vypredanou hrou v dejinách londýnskeho divadla vôbec. Cumberbatch sa však na divadelnej scéne ocitol už oveľa skôr. Hral napríklad v divadelnej hre Frankenstein režiséra Dannyho Boyla.

Do premiéry Hamleta sa herec objaví aj na filmovom plátne. Vo filme The Imitation Game stvárni úlohu matematika Alana Turinga a zahrá si aj vo filme Hobit: Bitka piatich armád.

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #Benedict Cumberbatch #divadlo #lístky #ošiaľ #Hamlet

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...