Dcéra Demi Moore a Willisa na odvykačke: Rodičia jej dali ultimátum

Najmladšia dcéra herečky Demi Moore a jej ex-manžela Bruca Willisa - Tallulah Willis bojuje už niekoľko rokov s démonmi závislosti. Momentálne sa vraj nachádza na odvykacom liečení.

16.08.2014 13:25
Tallulah Willis Foto:
Tallulah Willis - najmladšia dcéra herečky Demi Mooreovej a Bruca Willisa na archívnej snímke.
debata

Tvrdí to viacero zdrojov, ktoré citujú americké médiá. Spoločenský magazín People priniesol tvrdenie jedného z blízkych ľudí Tallulah, že dostala od svojich rodičov ultimátum. „Rozhodli sa, že ak sa nepôjde liečiť, príde o všetko,“ uviedol zdroj. Problémom len 20-ročnej slečny má byť závislosť od alkoholu aj kokaínu. Ani jednu z nich však zatiaľ nik oficiálne nepotvrdil.

Viacero zdrojov tvrdí, že príležitostná modelka a blogerka sa lieči z týchto závislostí, ale tiež psychickej destability, ktorá pramení ešte z mladosti. „Ovplyvnil ju rozvod rodičov v roku 2000 a veľmi ju zasiahol aj kolaps mamy a jej liečenie po tom, čo sa rozišla s manželom Ashtonom Kutcherom,“ cituje People.com nemenovaný zdroj.

Na Tallulah dávajú vraj pozor obaja rodičia a pravidelne ju navštevujú. Ani jeden z hercov však oficiálne nechcel komentovať rodinné záležitosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #liečenie #závislosť #ultimátum #Tallulah Willis

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....