Kate Moss na kolenách, divoký žúr - takto Madonna oslávila 56 rokov!

Už 56. narodeniny oslávila v sobotu svetoznáma hudobná diva Madonna. Na veľkolepú oslavu, ktorá sa konala vo franúczskom Cannes, doleteli mnohé známe tváre.

17.08.2014 12:52
debata
Speváčka Madonna a jej dlhoročný spolupracovník... Foto: Instagram/Guy Oseary
Madonna - oslava - narodeniny - 56 rokov Speváčka Madonna a jej dlhoročný spolupracovník a manažér Guy Oseary.

Ako vyplýva zo záberov, ktoré sa objavila na sieťach ako Instagram, Twitter či Facebook, narodeninový žúr to bol poriadny. S Madonnou v Cannes oslavoval napríklad dizajnér Ricardo Tisci zo Givenchy či topmodelka Kate Moss. Záber, na ktorom je Moss štvornožky a Madonna na nej akože „jazdí“ zverejnil na svojom Instagrame módny fotograf Mert Alas.

Speváčka Madonna a jej dlhoročný spolupracovník...
Adoptívny syn David robil speváčke garde na jej...
+5Na oslavu 56. narodenín speváčky Madonny...

Spoločnosť čerstvej oslávenkyni robili aj jej ratolesti. S dcérou Lourdes si dokonca zaspievala pred pozvanými hosťami. Nechýbala ani poschodová narodeninová torta, drahé šampanské a všemožné dobroty.

Speváčka už v sobotu dopoludnia informovala fanúšikov na svojej oficiálnej facebookovej stránke, že garde jej bude robiť adoptívny syn David Banda. Zverejnila fotografiu Davida navlečeného do smokingu a s cylindrom. Ešte viac záujmu však vyvolala tá, ktorú zverejnila ako prvú – išlo o starší akt speváčky, pričom ju sprevádzal komentár „toto je môj narodeninový outfit“ a „nedokážem si pomôcť“.

Speváčka Madonna (vpravo) sa takto bláznila s... Foto: Picasa
Madonna - oslava - narodeniny - 56 rokov Speváčka Madonna (vpravo) sa takto bláznila s modelkou Kate Moss na oslave svojich 56. narodenín.

O tom, že 56-ročná kráľovná popu to často preháňa s provokáciami a nahotou médiá píšu v uplynulých rokoch čoraz častejšie. Na samotnej narodeninovej oslave však napokon žiadna nahá Madonna nebola. Speváčka sa objavila v šatách zdobených štrasovými retiazkami a s čelenkou. Párty v duchu 30-tych rokov minulého storočia bola plná hostí v smokingoch, luxusných šatách či párty kostýmoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #narodeniny #Kate Moss #Madonna #oslava #párty #Ricardo Tisci #žúr

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...