Aj veční rockeri starnú! Kid Rock bude starým otcom

Americký hudobník Kid Rock bude starým otcom. Syn 43-ročného speváka Bobby Ritchie Jr. a jeho priateľka čakajú dievčatko.

18.08.2014 13:51
Pamela Anderson a Kid Rock Foto:
Hudobník Kid Rock na archívnej snímke s exmanželkou Pamelou Anderson.
debata

Budúca mamička je podľa nemenovaného zdroja amerického týždenníka Us Weekly v štvrtom mesiaci tehotenstva. Matkou 21-ročného Ritchieho Jr. je muzikantova bývalá priateľka Kelley South Russell. O výchovu svojho jediného potomka sa staral Kid Rock.

Robert James Ritchie, známy ako Kid Rock, je na scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Na konte má deväť štúdiových albumov, z ktorých šesť sa dostalo do top 10 amerického rebríčka Billboard 200. Len v USA predal viac ako 25 miliónov nahrávok. Medzi jeho najväčšie hity patria skladby ako Cowboy, Only God Knows Why, Picture (feat. Allison Moorer), American Bad Ass, Born Free alebo All Summer Long.

Popri hudbe sa v médiách objavoval aj v súvislosti s manželstvom s herečkou a modelkou Pamelou Anderson, s ktorou sa zosobášil v júli 2006. Rozviedli sa už o päť mesiacov neskôr. Kid Rock následne povedal, že dôvodom rozvodu bola aj manželkina otvorená kritika jeho matky a sestry pred spomínaným synom.

debata chyba
Viac na túto tému: #vnúča #starý otec #Kid Rock

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...