Bez Melanie sa mu žije! Antonio Banderas balí ženy ako na páse

Keď pred časom manželský pár Melanie Griffith a Antonio Banderas potvrdil rozchod, mnohí fanúšikovia zostali prekvapení.

19.08.2014 00:00
debata
Španielsky herec Antonio Banderas. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
France The Expendables 3 Antonio Banderas Španielsky herec Antonio Banderas.

Herečka dala jasne najavo, že španielsky herec je pre ňu minulosť, keď si začala maskovať tetovanie s jeho menom na pravom ramene, Banderas sa k súkromným záležitostiam vôbec nevyjadroval. A hoci tak nespravil ani v posledných dňoch, jeho činy hovoria samé za seba.

Päťdesiatštyri­ročného herca totiž zachytili paparazzovia počas návštevy Saint Tropez, kde si v sobotu užíval v nočnom klube L'Opera. Ako ukazujú snímky v britských a amerických médiách, skvelo sa zabával v spoločnosti neznámej slečny.

Jedna mu však očividne nestačila, pretože Banderasa zachytili reportéri počas sobotňajšieho večera ešte v spoločnosti ďalších dvoch žien. A ku všetkým sa správal veľmi intímne a priateľsky.

Herca môžu slovenskí diváci momentálne vidieť v akčnej snímke The Expendables 3, kde tiež preukazuje, že je stále muž s dušou záletníka a „latino-lovera“. Určite však mnohých prekvapí aj tým, aké akčné scény vo filme zvládol. Okrem Banderasa vo filme nechýbajú legendy akčného žánru ako Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger či Harrison Ford.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Melanie Griffith #flirt #Antonio Banderas #neznáma #záletník

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...