Za moju dlhú prestávku v kariére Tom Cruise nemôže, tvrdí Katie Holmes

Vychovávať dcéru bolo jej vlastným rozhodnutím, Katie Holmes tvrdí, že Tom Cruise ju do ničoho netlačil.

23.08.2014 13:00
Katie Holmes Foto: ,
Herečka Katie Holmes na premiére Lexus Short Films v New Yorku. V kreácii Michael Kors.
debata

Bola roztomilým dievčaťom zo seriálu Dawsonov svet a neskôr sa stala manželku Toma Cruisea. Jej kariéra však „zamrzla“ na mŕtvom bode. No Katie Holmes v rozhovore pre DuJour Magazin povedala, že dlhá pracovná prestávka nesúvisela s Tomom.

„Určite to nie je tak, že chcem moju kariéru silou-mocou späť. Prestávka nemala s mojím manželstvom nič spoločné. V živote herečky sa to jednoducho občas stane,“ povedala 35-ročná tmavovláska. Práca pred kamerou podľa jej slov niekedy vyzerá ružovo a inokedy zasa menej.

„Obdivujem ženy, ktoré sa dokážu vrátiť do práce šesť týždňov po pôrode. Keď bola Suri malá, nemala som jednoducho silu nechať ju samú. Moja profesia ponúka taký luxus, dopriať si aj dlhšiu prestávku,“ povedala. Pauza kvôli Suri bola výlučne jej rozhodnutím, jej manžel ju do vraj do ničoho netlačil.

Návrat pred kamery po dlhšom období však vôbec nie je jednoduchý. „Naozaj som nemala dobré ponuky a prešla som si doslova suchým obdobím,“ dodala. No jej zlé obdobie je už minulosťou, momentálne do kín prichádzajú až tri snímky, v ktorých Katie Holmes hrá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes #Tom Cruise

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...