Streľba na párty Chrisa Browna! Postrelili známeho vydavateľa

Sugea Knighta, zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records, museli v nedeľu hospitalizovať po tom, ako ho v jednom z nočných klubov v kalifornskom West Hollywoode postrelili.

25.08.2014 11:04
Marion "Suge" Knight Foto:
Zakladateľ hudobnho vydavateľstva Marion "Suge" Knight.
debata

K incidentu došlo v skorých raných hodinách na párty, ktorú organizoval spevák Chris Brown. Neznámemu páchateľovi sa podarilo z miesta činu ujsť skôr, než prišla polícia.

Štyridsaťdeväťroč­ného Knighta zasiahli dva projektily, okrem neho páchateľ postrelil aj nemenovaného muža a ženu. Knight po streľbe sám vyšiel z klubu na ulicu, kde počkal na sanitku. Tá ho previezla do Cedars-Sinai Medical Center, kde podstúpil operáciu. Momentálne je jeho stav stabilizovaný a je mimo ohrozenia života.

Predstavitelia polície uviedli, že celý incident zaznamenala bezpečnostná kamera. Na zázname je vidieť, ako k Knightovi pristúpil neznámy muž a bez slova naňho vystrelil. Podľa vyšetrovateľov mala streľba pravdepodobne súvislosť s Knightovými známosťami s miestnymi gangmi, keďže v klube sa v tom čase nachádzalo niekoľko ich členov.

Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ hudobného vydavateľstva Death Row Records Marion „Suge“ Knight má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, pričom bol údajne pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, v jeho aute našli vtedy aj marihuanu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Brown #streľba #párty #ošetrenie #Suge Knight

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...