Hysterická Jennifer Aniston: Toto s ňou spravila ľadová voda vo vedre!

Ani herečka Jennifer Aniston sa nevyhla ľadovej výzve známej ako Ice Bucket Challenge. Jej reakcia však prekonala očakávania mnohých fanúšikov a užívateľov internetu.

25.08.2014 18:13
Jennifer Aniston Foto:
Herečka Jennifer Aniston podstúpila Ice Bucket Challenge.
debata

Štyridsaťpäťročná hviezda prijala výzvu, aby finančne podporila nadáciu ALS (Amyotrofická laterálna skleróza), ktorá sa zaoberá výskumom a podporou pacientov s touto chorobou. Zároveň však na šírenie povedomia o tomto projekte kývla aj na ľadovú sprchu, ktorú jej mal uštedriť snúbenec Justin Theroux.

Video, ktoré sa objavilo na Youtube, nejednému fanúšikovi bývalej seriálovej hviezdy muselo vyvolať úsmev na tvári. Herečka totiž predviedla nefalšovanú hysterickú reakciu z ľadovej vody. V prvom momente kričala len, že „toto je to najhoršie“, potom už len prosila snúbenca, aby dal vedro s vodou preč.

Hoci všetci prítomní, ktorí sa na nakrúcaní výzvy zúčastnili, sa museli na herečke dobre zabaváť, ona sama asi veľmi nadšená nebola. Vyzvala však fanúšikov, aby neváhali a podporili projekty nadácie aj finančne. „Plánujem darovať poriadnu sumu peňazí a myslím, že to isté by ste mali spraviť aj vy,“ odkázala hneď v úvode.

Doposiaľ už „ľadovú výzvu“ podstúpili také osobnosti ako speváčky Lady Gaga, Jennifer Lopez, herečky Kate Hudson, Gwyneth Paltrow či herci Tom Cruise a Hugh Jackman, ale dokonca aj šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #charita #Ice Bucket Challenge #ALS

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...