Ľubo Roman si robí, čo sa mu zachce: Nemusím sa plahočiť, hovorí

Herec Ľubo Roman si leto užíva prevažne v dome na Záhorí, kde sa venuje svojmu dlhoročnému koníčku, chovu rýb.

28.08.2014 08:00
Karin Haydu a Ľubo Roman Foto:
Herec Ľubo Roman na snímke s kolegyňou Karin Haydu.
debata

"Mám svoj rybník, v ktorom chovám ryby, mám tam šťuky, kaprov a ďalšie a keď zadupem, tak prídu na kŕmenie,“ prezradil. Na Záhorie ho z času na čas príde navštíviť i rodina.

V ostatnom čase podľa vlastných slov robí, čo sa mu zachce. „Nemusím sa plahočiť ako kolegovia, ktorí živia rodiny,“ podotkol herec.

Dovolenku si herec zvyčajne užíva až na jeseň alebo v zimných mesiacoch. „V septembri pôjdem do Španielska, do Madridu a do Barcelony, a potom chcem zobrať svojich štyroch vnukov na Bali,“ doplnil Roman. „Som ten typ aktívne oddychujúceho dovolenkára, vnukov so sebou brávam preto, aby sa o mňa starali,“ priznal.

V blízkej budúcnosti čaká herca po dlhšej prestávke opäť nakrúcanie seriálu Búrlivé víno (2012) a rokuje aj o ďalších spoluprácach. Nič konkrétne sa mu však podľa jeho slov zatiaľ nečrtá.

„Občas ešte dabujem filmy, aby som si precvičil ústa a pamäť,“ dodal herec, ktorý sa do povedomia verejnosti zapísal prvýkrát už v roku 1958 menšou rolou vo filme Dáždnik svätého Petra. Odvtedy si zahral v desiatkach filmov či inscenácií – medzi nimi napríklad v snímkach ako Slnko v sieti, Mizantrop či Pokoj v duši (2009).

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #oddych #búrlivé víno #Ľubo Roman

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...