Joan Rivers začali prebúdzať z umelého spánku

Osemdesiatjedenročnú moderátorku museli uviesť do umelého spánku po tom, ako sa jej počas operácie hlasiviek zastavilo srdce.

02.09.2014 14:00
Joan Rivers Foto: ,
Moderátorka Joan Rivers.
debata

Americkú moderátorku, zabávačku a herečku Joan Rivers začali v nedeľu lekári prebúdzať z umelého spánku, do ktorého ju uviedli po tom, ako sa jej počas operácie hlasiviek zastavilo srdce. Pre magazín Us Weekly to potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov s tým, že proces prebúdzania by mal trvať do utorka. „Existuje reálna možnosť, že u nej došlo k poškodeniu časti mozgu, ktorá kontroluje motorické schopnosti, následkom čoho by mohla zostať vo vegetatívnom stave alebo na invalidnom vozíku,“ uviedol jeden zo zdrojov.

Osemdesiatjeden­ročná rodáčka z Brooklynu podstúpila spomínaný zákrok na hlasivkách vo štvrtok ráno na klinike v newyorskej štvrti Yorkville. Po tom, ako u nej nastala zástava dýchania, ju previezli do nemocnice Mount Sinai, kde ju uviedli do umelého spánku. "Moja mama by bola dojatá podporou a modlitbami, ktoré k nej smerujú zo všetkých kútov sveta. Jej stav je stále vážny, no dostáva najlepšiu možnú starostlivosť. Prosíme vás, aby ste na ňu mysleli aj naďalej, rovnako ako sa aj my modlíme za jej uzdravenie,“ uviedla následne vo vyhlásení jej dcéra Melissa Rivers.

Joan Rivers, vlastným menom Joan Alexandra Molinsky, je známou televíznou moderátorkou. V rokoch 1986 až 1987 sa podieľala na relácii The Late Show Starring Joan Rivers, neskôr moderovala The Joan Rivers Show (1989 – 1993), za ktorú získala v roku 1990 cenu Emmy. Objavila sa aj v snímkach ako The Swimmer (1968), The Muppets Take Manhattan (1984), Šesť vrážd stačí, mamička (1994), Goosed (1999) alebo Praktikantka (2000). Svoj hlas prepožičala Julii vo filme Pozri, kto to hovorí (1989).

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #umelý spánok #Joan Rivers

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Nečakajte, že všetci zarábajú ako vy, prispôsobte sa aj...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...