Krásna Miss World vo filme! Kuchařová ako manželka Mádla

Česká televízia začala nakrúcať romantickú komédiu s názvom Správnej dres.

03.09.2014 13:00
Taťána Kuchařová Foto:
Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová pózovala aj pre vlastný kalendár.
debata

V hlavných úlohách sa v nej predstavia herec, scenárista a režisér Jiří Mádl, modelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová a herec Adrian Jastraban. Snímku, ktorej produkciu odštartovali v Zdiměřiciach, režíruje Stanislav Sládeček. Neskôr budú nakrúcať aj v Prahe. Autorom scenára je Petr Kolečko. Verejnosti by ju mali predstaviť na budúci rok.

Filmový príbeh sa zameriava na vzťah hráča NHL, ktorého hrá Mádl, a jeho manželky v podaní Kuchařovej. Jej postavu, bývalú Miss Severných Čiech trápi, že nedokončila štúdium na gymnáziu. Pomaly sa však začne zmierovať s tým, že patrí iba do sektora manželiek hokejistov, kde od nej zvláštnu duchaplnosť nikto neočakáva. Po tom, ako stretne vysokoškolského profesora (Jastraban), ktorý sa zameriava na vzdelávanie dospelých, sa však jej život začne uberať novým smerom. Hlavným posolstvom filmu je podľa jeho tvorcov nezanevrieť na osobný rozvoj.

„Romantická komédia je žáner, ktorý nám tu veľmi nejde, pretože ho neberieme vážne. Tie najlepšie romantické komédie sú o prekonávaní slabín a predsudkov, ktoré si v sebe nosíme, ktoré si sami vytvárame a ktoré nám bránia žiť šťastnejšie, slobodne a nesebecky. Sociopat túžiaci uniknúť samote (Tak dobre, ako sa len dá), hviezda chce obyčajný život (Notting Hill), šovinista dostane dar nahliadnuť do ženskej duše (Po čom ženy túžia),“ vyjadril sa kreatívny producent Michal Reitler. „Oslovili sme s dramaturgičkou Hankou Wlodarczykovou Petra Kolečka, aby pre nás romantickú komédiu napísal, a Petr navrhol dokonalú schému – hviezdu NHL a modelku. Navyše sme chceli obsadenie oprieť o autenticitu. Jirka Mádl hokej hrá, a keby sa nerozhodol pre hereckú dráhu, kto vie, ako vysoko by sa dostal. Do hlavnej úlohy sme chceli obsadiť dievča tak prenikavo krásne, že si ho netrúfne osloviť obyčajný chlap,“ doplnil Reitler.

„Po prečítaní scenára sa mi páčilo, že rola Simony rúca predsudky a dogmy spoločnosti, rovnako ako ja sama, pretože prirodzená ženská emancipácia je mi vlastná. Verím, že film bude nielen zábavnou romantickou komédiou, ale i motiváciou pre tých, ktorí sa stotožnia s príbehom hlavnej hrdinky,“ uviedla Kuchařová.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Taťána Kuchařová #Jiří Mádl

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...