Po Herkulovi príde zlosyn Black Adam! The Rock sa už nevie dočkať

Americký herec a wrestler Dwayne Johnson, známy ako The Rock, si v pripravovanej filmovej adaptácii komiksu o čarodejníkovi Shazamovi napokon zahrá antihrdinu zvaného Black Adam.

05.09.2014 04:07
Ingrid Bolso Berdal, Dwayne Johnson a Irina Shayk Foto:
Zľava: Ingrid Bolso Berdal, Dwayne Johnson a Irina Shayk na premiére filmu Herkules v Berlíne.
debata

Štyridsaťdvaročný predstaviteľ Herkula o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Pokľaknite pred ním, lebo vás zničí. Som poctený, že stvárnim Black Adama,“ uviedol Johnson.

Black Adam je úhlavný nepriateľ čarodejníka Shazama, ktorého vytvorili tvorcovia komiksov Otto Binder a C. C. Beck v roku 1945. Zatiaľ pritom nie je známe, kto si v pripravovanej snímke spoločnosti Warner Bros. a DC Comics zahrá hlavnú postavu.

Herec Dwayne Johnson a jeho filmová manželka...
Herec Dwayne Johnson dorazil na voze ťahanom...
+8Ruská topmodelka Irina Shayk.

Dwaynea „The Rock“ Johnsona považujú za jedného z najlepších profesionálnych wrestlerov všetkých čias. Jeho debutom na striebornom plátne bola malá úloha Kráľa Škorpióna v snímke Múmia sa vracia (2001). O rok neskôr prišiel film Kráľ Škorpión, vďaka ktorému sa Johnson so sumou 5,5 milióna amerických dolárov dostal do Guinnessovej knihy rekordov ako herec s najvyšším honorárom za prvú hlavnú úlohu.

Tento rok magazín Forbes oznámil, že Johnson je druhým najlepšie plateným hercom sveta. So zárobkom 36 miliónov dolárov skončil za prvým Robertom Downey Jr.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dwayne The Rock Johnson #Shazam #Black Adam

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...