Médiá klamú, Mariah Carey stále milujem, tvrdí Nick Cannon

Americký hudobník a herec Nick Cannon odmietol špekulácie o tom, že by jeho manželstvo so speváčkou Mariah Carey bolo v troskách.

04.09.2014 18:43
Mariah Carey a Nick Cannon Foto: ,
Speváčka Mariah Carey na archívnej snímke s manželom Nickom Cannonom.
debata

Tridsaťtriročný interpret na správy o rozchode zareagoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Počas posledných mesiacov som sa z pochopiteľných dôvodov vyhýbal sociálnym sieťam, no teraz cítim potrebu vyjadriť sa. V období, ktoré bolo náročné pre mňa aj celú moju rodinu, ma zarmucovalo, že médiá dokážu byť až také podlé. Z dôvodu, že sme nezverejňovali súkromné informácie, si ľudia o nás rýchlo začali vytvárať klamlivé predstavy a šíriť klebety,“ napísal na úvod. „Doteraz som nespravil žiadne vyhlásenie o mojom manželstve a ani to neurobím. Takže čokoľvek, čo zverejnil váš obľúbený bulvár, bol výmysel,“ pokračoval.

„V tomto náročnom období by som chcel požiadať všetkých civilizovaných ľudí, aby rešpektovali moju rodinu a celý tento proces. Čo ma najviac rozčuľuje, sú urážky adresované Mariah Carey. Navždy jej budem vďačný za to, že ma požehnala našimi deťmi. Navždy ju budem bezpodmienečne milovať a ešte oveľa viac. Mariah Carey je úžasná matka a ja jej dôverujem celým mojím srdcom. Takže vidieť v médiách správy, ktoré hovoria opak, je absurdné. Napriek tomu, že som chcel mlčať, nemôžem dovoliť, aby sa to dialo. Milujem Mariah Carey, a to sa nikdy nezmení!!!“ vyznal svoje city k manželke.

„Ak chcú médiá zo mňa robiť zlého, fajn, no je nespravodlivé do toho zaťahovať nevinných ľudí. Aj iní majú svoje životy, rodiny a kariéry, a to, že ich rozoberajú médiá, je naozaj zlé a neprípustné. Ospravedlňujem sa každému, koho vtiahli do tejto neférovej drámy. Mimochodom, takzvaným zdrojom odkazujem: Snáď ten šek stál za to. Nestarajte sa o môj život, nech vás radšej trápi to, prečo vás zaujíma ten môj. A napokon fráza „problémy v raji“ je tá najhlúpejšia, akú som v živote počul. V živote by som niečo také nepovedal,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #výmysel #klebety #Nick Cannon #bulvár

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...