Prezradené! Clooney si vezme svoju krásnu snúbenicu v Benátkach

Americký herec a filmár George Clooney a jeho snúbenica, britsko-libanonská právnička Amal Alamuddin sa plánujú zosobášiť v najbližších týždňoch v Benátkach.

08.09.2014 13:35
Herec, režisér a producent George Clooney a... Foto: ,
Herec, režisér a producent George Clooney a jeho snúbenica Amal Alamuddin.
debata

Prezradil to samotný 53-ročný Clooney. „Zoznámil som sa so svojou prekrásnou nastávajúcou nevestou v Taliansku a o pár týždňov si ju v Benátkach vezmem,“ uviedol herec počas charitatívneho podujatia Celebrity Fight Night, ktoré sa konalo v nedeľu vo Florencii.

Herec, režisér a producent George Clooney a...
Režisér a herec George Clooney prichádza so...
+3Televízna moderátorka Michelle Hunziker.

Clooneyho a 36-ročnú Alamuddin prvý raz videli spolu vlani v októbri v Londýne, keď herec ešte chodil s modelkou Monikou Jakisic. Vo februári boli spolu na špeciálnej projekcii v Bielom dome vo Washingtone, kde Clooney uviedol svoj najnovší film Pamiatkari (2014), v ktorom figuruje ako režisér, scenárista, producent aj herec. V marci zas boli spolu na dovolenke v Tanzánii a na Seychelách. Niekoľko dní po návrate ich potom videli spolu na večeri v New Yorku.

Zasnúbili sa koncom apríla a v auguste získali povolenie na sobáš, pričom svadobné oznámenie zverejnili vo vitríne pred radnicou v londýnskej štvrti Chelsea. Na oznámení ako miesto konania svadby uviedli Taliansko, presný termín neoznámili.

debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #svadba #George Clooney #Amal Alamuddin

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...