Pobúrená Helen Mirren: Ako to, že nikto nehackol moje nahé fotky?

Slávna britská herečka Helen Mirren sa cíti urazená faktom, že sa neobjavila medzi stovkou celebrít, ktorých chúlostivé fotografie unikli na verejnosť vďaka neznámemu hackerovi.

11.09.2014 00:00
Helen Mirren Foto: ,
Herečka Helen Mirren.
debata (2)

Šesťdesiatdeväťroč­ná Britka v rozhovore, ktorý bude rozhlasová stanica Magic FM ešte len vysielať, vyhlásila, že hľadala svoje meno na zozname stovky nešťastných kolegýň a bola sklamaná, že ho tam nenašla.

Snímky, na ktorých sú slávne herečky väčšinou nahé, unikli z úložiska iCloud prevádzkovaného spoločnosťou Apple. Verejnosť tak mohla pozerať na súkromné ​​zábery napríklad herečiek Jennifer Lawrencovej či Jessicy Brown-Findlayovej alebo modeliek Kate Uptonovej a Cary Delevingneovej.

„To, že sa hackeri nezaujímali o môj telefón, ma skôr urazilo. Zúfalo som hľadala svoje meno na zozname tých, ku ktorým sa hackeri dostali, v nádeji, že tam budem,“ žartovala Mirren, ale dodala: „Kto si preboha umiestňuje fotografie, na ktorých je nahý, do telefónu? To mi teda uniká.“

Činnosť hackerov každopádne považuje za „infantilnú a urážlivú“. Nabúravať sa ľuďom do telefónov „je urážlivé a hlúpe“, povedala Mirren. „Najlepšie, čo sa dá robiť, je zostať nad vecou a nebrať to veľmi vážne,“ dodala držiteľka Oscara za výkon vo filme Kráľovná.

Pri nedávnej premiére svojho nového filmu Láska na kari vyhlásila, že „súkromie je zrejme záležitosťou minulosti“.

Väčšina z herečiek, ktoré na rozdiel od Mirrenovej hackerov zaujímali, sa cíti únikom citlivých fotografií poškodená. Spoločnosť Apple je prelomením zabezpečenia pobúrená a ohlásila, že pracuje na zlepšení bezpečnostného zabezpečenie svojich služieb.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #hacker #nahé fotky #nahé scény #urazená

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...