Adrenalín si ho vždy nájde! Kramár musel zlaňovať televíznu vežu

Herec a moderátor Maroš Kramár je v plnom pracovnom nasadení. Z dovolenky v Chorvátsku si to v uplynulých dňoch namieril priamo do Prahy na nakrúcanie ďalšieho dielu súťažnej relácie Zázraky přírody.

11.09.2014 10:00
Maroš Kramár Foto:
Herec Maroš Kramár s úsmevom na tvári.
debata

„Bolo to kruté, vymysleli na mňa totiž takú atrakciu, že som sa mal spustiť na lane z televíznej veže. Zo 110 metrov,“ zdôraznil 55-ročný Bratislavčan. „Keď som vystúpil z auta a ukázali mi ju, skoro som povedal, že odchádzam,“ dodal.

V živote už podľa vlastných slov absolvoval viacero adrenalínových zážitkov. „Skákal som z Boyardu, pokúšal som sa lietať na flyboarde, jazdil som formulu 1, dokonca som si ju aj sám šoféroval,“ pochválil sa herec.

Z adrenalínových kúskov odmietol len tandemový zoskok z lietadla. „Bola vtedy zima a nechcelo sa mi. Navyše deň predtým som lietal s majstrom sveta v akrobatickom lietaní a potom mi bolo štyri hodiny zle, takže som mal toho dosť,“ vysvetlil Kramár. „Ja som skôr kaviarenský typ. Sú ľudia, ktorí majú radi adrenalíny, ja k nim určite nepatrím, akurát moja robota ma k tomu vždy nejako privedie,“ poznamenal trojnásobný otec, ktorý sa v súčasnosti venuje skúšaniu viacerých divadelných inscenácií a učí sa scenár seriálu Búrlivé víno (2012).

„Súhlasím, že všeličo treba skúsiť, no už si občas hovorím, mám 55 rokov, tri deti, asi by som mal prestať, lebo predsa len keď človek to šťastie veľakrát skúša, niekedy to nemusí vyjsť,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #zlaňovanie #Maroš Kramár #adrenalín #Zázraky přírody #televízna veža

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...