Ady Hajdu: Ráno vstanem, večer si ubitý ľahnem, no teším sa na to

Herec Ady Hajdu sa už teší na nové výzvy. K vysokému pracovnému nasadeniu ho podľa vlastných slov motivovala divadelná adaptácia románu Majster a Margaréta Michaila Bulgakova v réžii Karola Spišáka, ktorú za posledný týždeň videl hneď dva razy.

12.09.2014 12:00
Ady Hajdu a Kveta Horváthová Foto:
Herec Ady Hajdu s moderátorkou Kvetou Horváthovou.
debata

„V živote som nebol svedkom takej slobody na javisku. Šlo z toho toľko pozitívnej emócie. Keď človek zbadá také predstavenie, hneď sa mu chce pracovať,“ priznal herec. „Vrelo to odporúčam všetkým,“ dodal.

Otec dvoch detí známy z inscenácií Čakanie na Godota (1990), Túlavé srdce (2009) či Zámok (2012) a z mnohých slovenských i českých filmov momentálne zháňa sponzorov na svoju novú hru, ktorú nechal napísať pre Divadlo v Podpalubí. Popritom nakrúca nové časti seriálu Chlapi neplačú (2013) a na január budúceho roka chystá predstavenie v divadle Astorka Korzo'90. „Už sa pomaly začína taký normálny pracovný deň herca, že ráno vstanem a večer si ubitý ľahnem, ale teším sa na to,“ povedal 51-ročný Bratislavčan.

Herec Ady Hajdu vybozkával kolegyňu Zuzanu...
Herečka Eva Matejková a jej kolega František...
+15Reportér a moderátor Patrik Herman (v strede) v...

Posledné voľné chvíle strávil vášnivý golfista v prírode. „Milujem prírodu, teším sa z nej, pozorujem ju a hádžem si tam loptičky,“ popísal Hajdu. Keď mu počasie nedožičí, zvykne chodiť s rodinou na huby alebo pozerá obľúbené filmy. "Mám rád melancholické filmy a milujem drámy,“ spresnil.

V súkromí podľa vlastných slov nie je za každých okolností veselým spoločníkom. „Ono to vyzerá, že som stále veselý, ale doma napríklad som úplne normálny. Robím iba jemne atmosféru,“ vysvetlil.

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #emócie #divadelné predstavenie #Chlapi neplačú #Ady Hajdu

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...