Neviem sa dočkať, keď si ťa vezmem, vyznal lásku Clooney krásnej Amal

Na nedávnom benefičnom podujatí v talianskej Florencii sa herec George Clooney hrdo ukázal so svojou snúbenicou Amal Alamuddin. Prezradil tiež, že sa zoberú v Taliansku.

13.09.2014 00:00
Herec, režisér a producent George Clooney a... Foto: ,
Herec, režisér a producent George Clooney a jeho snúbenica Amal Alamuddin.
debata

Päťdesiattriročný herec, ktorý mal počas večera aj príhovor k prítomným hosťom, sa však podľa médií nezdržal a vyznanie lásky adresoval svojej partnerke aj priamo počas príhovoru z pódia. „Len by som rád povedal mojej budúcej manželke Amal. Veľmi ťa milujem a už sa neviem dočkať, keď sa vezmeme,“ vyhlásil podľa E!News.

Herec, režisér a producent George Clooney a...
Režisér a herec George Clooney prichádza so...
+3Televízna moderátorka Michelle Hunziker.

Dvojica si vyslúžila potlesk prítomných hostí. Amal sa vraj zamilovaným a dojatým pohľadom pozerala na držiteľa Oscara, ktorý dlhé roky odolával lákaniu žien k oltáru a mal titul najznámejšieho starého mládenca.

Teraz už je jasné, že chomút si dobrovoľne nechal nasadiť od očarujúcej a bystrej právničky, ktorá sa narodila v Bejrúte. Svadba, ktorá by sa mala konať v Benátkach, je s najväčšou pravdepodobnosťou naplánovaná na 27. septembra. Samozrejme, budúci manželia pred médiami detaily taja, aby si mohli svoj deň D užiť v čo najväčšom súkromí. Podľa informácií britského Daily Mail už v piatok 12. septembra prebehla rodinná predsvadobná slávnosť s rodičmi z oboch strán.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #George Clooney #Vyznanie #Amal Alamuddin

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...