Čo je pravé manželstvo? Pamela Anderson pozná odpoveď

Niekdajšia seriálová kráska Pamela Anderson verí na recyklovanú lásku.

13.09.2014 14:00
Pamela Anderson Foto:
Herečka Pamela Anderson.
debata

Pamela Anderson (47) žije ako na hojdačke. Aspoň čo sa jej vzťahu s manželom, Rickom Salomonom týka. Raz je hore, potom zasa dole. A nijako sa tým netají. Priznala to aj v rozhovore pre magazín People.

Niekdajšia hviezda seriálu Baywatch sa tento rok stihla rozísť s manželom, Rickom Salomonom (46) a bola rozhodnutá, že sa rozvedie. Ale v auguste si to všetko rozmyslela a návrh na rozvod stiahla. Pamela a Rick sa v roku 2014 ocitli pred oltárom už po druhý raz. Čo na tento chaos povedala herečka? „Je to pravé manželstvo. So svojimi vzletmi aj pádmi,“ prezradila pre magazín People.

Pár sa zosobášil prvý raz v roku 2007, manželtvo vydržalo len pár mesiacov, než ho blond kráska nechala anulovať. V októbri 2013 sa niekdajší manželia dali dohromady opäť. Pamela v tom čase navštívila šou moderátorky Ellen DeGeneres kde povedala, že sú najlepší priatelia s istými benefitmi. A dodala: „Je to recyklácia. Ale naozaj, som veľmi šťastná. My sme šťastní. Je to super chlap.“ V roku 2014 sa milenci vzali a herečka vtedy informovala server „E! News“: „Sme šťastní, aj naše rodiny sú šťastné. A jedine to sa počíta.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozvod #Pamela Anderson #Rick Salomon

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...