Herec Eddie Redmayne sa ožení v decembri

Svadba britského herca Eddieho Redmaynea a obchodníčky so starožitnosťami Hannah Bagshawe sa bude konať v decembri.

14.09.2014 04:00
Eddie Redmayne Foto: ,
Herec Eddie Redmayne.
debata

Tridsaťdvaročný rodák z Londýna to uviedol v rozhovore pre denník Daily Mail. „Pretože Hannah, ja, otec Hannah a moja mama sme fanúšikovia koledy In The Bleak Midwinter a chceme mať nejakú výhovorku, aby sme si ju mohli zaspievať na svadbe,“ povedal o výbere termínu sobáša Redmayne.

Dvojica sa zasnúbila pred niekoľkými mesiacmi po viac ako dvoch rokoch randenia. „Ich vzťah je veľmi pokojný a navzájom sa podporujú. Vždy vyzerali, ako keby vedeli, že spolu strávia zvyšok života,“ uviedol v júni nemenovaný zdroj pre magazín Us Weekly.

Eddie Redmayne sa narodil 6. januára 1982 v Londýne. Za sebou má množstvo úspechov na divadelných doskách, získal napríklad prestížnu cenu Tony. Diváci a diváčky ho mohli vidieť vo filmoch ako Kauza CIA (2006), Like Minds (2006), Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek (2007), Kráľova priazeň (2008), Black Death (2010), Môj týždeň s Marilyn (2011) alebo Bedári (2012). Najbližšie sa predstaví v životopisnej dráme o živote Stephena Hawkinga Teória všetkého, ktorá by sa mala do slovenských kín dostať 26. februára 2015.

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #svadba #Eddie Redmayne

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...