Marek Majeský sa teší z pracovne nabitej sezóny

Začiatok novej divadelnej a televíznej sezóny bol pre herca Mareka Majeského šokovou terapiou.

18.09.2014 13:14
Herečka Monika Hilmerová s kolegom Marekom... Foto:
Herec Marek Majeský s kolegyňou Monikou Hilmerovou.
debata

„Pospomínať si na všetky tie naše divadelné hry, ktoré nosíme v hlave a zrazu ich na dva mesiace vypustíme, nie je jednoduché,“ priznal. Zdôraznil však, že sa teší, ako to zvládne.

V divadle podľa vlastných slov vystupuje každý večer. „V Aréne hráme s kolegami také veľmi štipľavé predstavenie Írska kliatba, ďalej hrám predstavenie Na dotyk podľa slávneho filmu Closer, ktorý bol mnohokrát ocenený,“ priblížil 42-ročný herec.

Diváci ho môžu tento rok vidieť tiež v predstavení Šialené nožničky, na doskách Divadla Malá scéna si zahrá v inscenácii Revízor a v Mestskom divadle Pavla Országha Hviezdoslava sa objaví v Satinského hre Plné vrecká peňazí a v predstavení Bosé nohy v parku. Na zájazdoch zároveň účinkuje v romantickej pánskej komédii Láska.

Do práce sa herec podľa vlastných slov usiluje vždy vložiť všetky svoje sily. „Človek chce byť dokonalý v tom, čo momentálne robí. Vždy do toho, čomu sa práve venujem, vkladám najviac energie,“ poznamenal.

Vcítiť sa do viacerých divadelných postáv naraz je však, ako priznal, aj preňho veľmi náročné. „Nie je sranda vedieť prepínať z postavy na postavu, proces toho hľadania je totiž veľmi náročný. Herci zakaždým po takej skúsenosti hovoria, že to už nechcú zažiť,“ dokončil.

debata chyba
Viac na túto tému: #predstavenie #Marek Majeský #sezóna

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...