Prsia slávnej Kim aj Bosworthovej rozkrok: Unikli ďalšie akty hviezd!

Hoci pre nedávne škandalózne zverejnenie súkromných (a veľmi eroticky ladených) záberov svetoznámych herečiek a speváčok vyvolalo poplach aj v centrále americkej FBI, na svete sú ďalšie.

21.09.2014 08:20
Michael Polish,  Kate Bosworth Foto:
Herečka Kate Bosworth s manželom Michaelom Polishom na galavečere spoločnosti Tiffany.
debata

Internet zaplavila nová vlna fotografií, ktoré neznámy hacker získal z privátnych účtov ženských hviezd na iCloud. Tentoraz sa v zostave objavila napríklad herečka Kate Bosworth, jej kolegyne Gabrielle Union, Lake Bell, Vanessa Hudgens, ale napríklad aj hviezda sitkomu Teória veľkého tresku Kaley Cuoco. Na sieti pribudli aj nové zábery celkom nahej Kim Kardashianovej, ktorá predvádza svoje bujné krivky v kúpeľni luxusnej domácej vily.

Pre mnohých fanúšikov môže byť prekvapením už spomenutá Bosworth. Blondínka, ktorú preslávil napríklad film Superman sa vracia, sa síce vo filmoch viackrát objavila nahá, ale inak má povesť veľmi decentnej dámy. Súkromné momentky však odhalili celkom inú stránku. Bosworth pózuje nahá a svoje telo predvádza azda z každého možného uhla.

Herečka Kate Bosworth sa objavila nahá vo filme... Foto: Profimedia.sk
Kate Bosworth Herečka Kate Bosworth sa objavila nahá vo filme Big Sur. Jej súkromné zábery sú omnoho pikantnejšie.

V jej prípade teda nastal podobný prípak ako u držiteľky Oscara Jennifer Lawrence. Fotografie, ktoré unikli na internet pred pár týždňami, boli šokom pre mnohých jej priaznivcov, ale aj verejnosť vo všeobecnosti. Roztomilé dievča od vedľa sa totiž v súkromí pred objektívom fotoaparátu či mobilu mení na poriadnu dračicu.

V súvislosti s napadnutím súkromných účtov sa, samozrejme, v USA zdvihla aj vlna odporu a pobúrenia voči neznámym hackerom, ktorí takto porušili súkromie hviezd. Väčšina známych osobností odsúdila autorov útoku a označuje ich za „sexuálnych útočníkov“. Nič to však nemení na tom, že bulvár sa na tejto kauze poriadne priživil. A to dokonca aj bez zverejnenia samotných záberov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #sexi #Kate Bosworth #erotika

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...