Nahá Alicia Keys verbuje armádu! Nikto nebude ignorovať tento obraz

Hoci už o pár mesiacov privedie na svet druhého potomka a jej bruško je poriadne zaoblené, speváčka Alicia Keys sa rozhodla pózovať nahá.

22.09.2014 14:58
debata
Speváčka Alicia Keys na zábere, ktorý... Foto: Facebook/Aliica Keys Official
Alicia Keys Speváčka Alicia Keys na zábere, ktorý zverejnila na svojom facebookovom profile.

Dôvodom však tentoraz podľa nej neboli žiadne šteklivé fotografie pre módny magazín. Keys totiž akt, na ktorom je zachytená nahá s dlaňami na prsiach a nakresleným znakom mieru na brušku, zverejnila na Faceobooku.

Tridsaťtriročná hviezda tak podľa vlastných slov spravila, aby odštartovala diskusiu o svetovom mieri a právach. „Chcem vytvoriť armádu. Je čas, aby ľudia spozorneli. Takýto vizuál nebudú ignorovať,“ vyhlásila pre New York Times speváčka.

V rovnaký deň, teda v sobotu 20. septembra, sa objavila na jej oficiálnej stránke aj skladba We are here. Tá má byť novou hymnou, ktorou by chcela speváčke pripomenúť, aké dôležité je strážiť si mier a šíriť myšlienky mierových posolstiev do celého sveta. Pre noviny priznala, že k tomuto kroku ju inšpiroval fakt, že sa čoskoro stane dvojnásobnou mamou a túži, aby jej deti vyrastali vo svete bez násilia a konfliktov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #facebook #mier #Alicia Keys #We Are Here

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...