Clooney sa bude ženiť v obleku od Armaniho. A čo nevesta?

Americký herec a filmár George Clooney sa na svadbe s britsko-libanonskou právničkou Amal Alamuddin predvedie v obleku značky Giorgio Armani.

23.09.2014 12:52
Herec George Clooney a jeho snúbenica -... Foto: ,
Herec, režisér a producent George Clooney a jeho snúbenica Amal Alamuddin.
debata

Vo štvrtok 18. septembra to počas Týždňa módy v Miláne povedal samotný módny návrhár. „George si na svadbu vybral oblek značky Giorgio Armani a dal si naň už aj zobrať miery,“ prezradil 80-ročný dizajnér.

V prípade budúcej nevesty nie je zatiaľ jasné, ktorý známy dizajnérsky dom navrhne jej svadobnú róbu. Paparazzovia však pred pár týždňami v Londýne videli pôvabnú právničku odchádzať z ateliéru značky Alexander McQueen, v ktorej navrhuje dizajnérka Sarah Burton a tak sa objavili správy, že práve tam by mohli vzniknúť svadobné šaty. Sarah Burton stála aj za svadobnými šatami vojvodkyne z Cambridge Catherine Middletonovej.

Clooneyho a 36-ročnú Alamuddin prvý raz videli spolu vlani v októbri v Londýne, keď herec ešte chodil s modelkou Monikou Jakisic. Vo februári boli spolu na špeciálnej projekcii v Bielom dome vo Washingtone, kde Clooney uviedol svoj najnovší film Pamiatkari (2014), v ktorom figuruje ako režisér, scenárista, producent aj herec. V marci zas boli spolu na dovolenke v Tanzánii a na Seychelách.

Niekoľko dní po návrate ich potom videli spolu na večeri v New Yorku. Zasnúbili sa koncom apríla a v auguste získali povolenie na sobáš, pričom svadobné oznámenie zverejnili vo vitríne pred radnicou v londýnskej štvrti Chelsea. Dlho očakávaná svadba by sa mala uskutočniť 27. septembra v Benátkach.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #George Clooney #Armani #oblek #Amal Alamuddin

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....