Nedokážem nič nerobiť, vyhlasuje Sklovska. A plány má pestré!

Slovenská operná a muzikálová speváčka Sisa Sklovska otvára sezónu hneď tromi projektmi.

24.09.2014 08:36
Sisa Sklovska Foto:
Speváčka Sisa Sklovska.
debata

Prvý z nich ju čaká už 4. októbra, keď sa v Dóme svätého Martina predstaví v premiére slovanskej ódy Proglas skladateľa Ľubomíra Horňáka.

Následne 12. októbra sa speváčka ukáže v Divadle Nová scéna ako Velma von Tusselová v muzikáli Hairspray a štyri dni na to sa na doskách divadla predvedie opäť v koži legendárnej Maty Hari, s ktorou v lete účinkovala i na Medzinárodnom muzikálovom festivale v Južnej Kórei.

Sklovska navyše pripravuje aj samostatné vystúpenia. "Chystám ešte rôzne koncerty, samozrejme, aj vianočné, lebo to už o chvíľku bude aktuálne a na budúci rok pripravujem jeden veľký koncert, na ktorý si pozvem veľmi zaujímavých hostí. Čaká ma jubileum, takže to bude naozaj veľký koncert,“ prezradila speváčka, ktorá takto plánuje osláviť päťdesiate narodeniny.

Rodáčka zo Žiliny okrem toho v súčasnosti podľa vlastných slov pracuje na ďalšom pôvodnom slovenskom muzikáli a so spevákom Petrom Bažíkom, ktorého na jar tohto roku mentorovala v slovenskej verzii speváckej súťaže X Factor, chystá spoločný duet. "Každý na to čaká, no Peter sa teraz musel venovať viacerým svojim projektom. Ja som povedala, čo chcem a duet určite bude,“ potvrdila Sklovska.

Ako speváčka priznala, nedokáže nič nerobiť. „Ja musím byť neustále v jednom kole. Neviem si predstaviť, že by som nič nerobila,“ podotkla.

debata chyba
Viac na túto tému: #duet #muzikál #program #Sisa Sklovska #Peter Bažík #sezóna

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...