Zlodejov, ktorí sa vlámali k Miley Cyrus, poslal súd do väzenia

Dvojicu zlodejov, ktorí sa 30. mája vlámali do domu americkej speváčky Miley Cyrusovej v Los Angeles a ukradli jej Maserati Quattroporte, viacero šperkov, oblečenie a kabelky, poslal súd do väzenia.

24.09.2014 08:59
NY Fashion Week Jeremy Scott Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus (vľavo) na snímke s dizajnérom Jeremym Scottom.
debata

Devätnásťročný Tylor Scott sa v pondelok na súde priznal k vlámaniu a krádeži, pričom mal u seba aj strelnú zbraň. Keďže už mal záznam v registri trestov, sudkyňa Leslie Dunn ho poslala na päť rokov do väzenia.

Dvadsaťjedenročnú Naomi Charlesovú, ktorá sa priznala k vlámaniu, odsúdila Dunn na rok väzenia a štyri roky podmienečného trestu. Ostatné obvinenia, vrátane krádeže auta a šoférovania kradnutého vozidla, prokuratúra stiahla na základe dohody o vine a treste.

Dvadsaťjedenročná Cyrus bola v čase vlámania na európskom turné k albumu Bangerz (2013). Na vlámanie políciu upozornila speváčkina asistentka, ktorá prišla do domu o deň neskôr a následne si všimla, že niekoľko vecí je na inom mieste ako zvyčajne.

Polícia zatkla zlodejov 5. júna v losangeleskej štvrti North Hollywood, pričom sa im ich podarilo identifikovať na základe záznamu z bezpečnostnej kamery. Väčšinu ukradnutých predmetov sa policajtom podarilo nájsť. Spomínané Maserati našli ešte pred zatknutím zlodejov obyvatelia kalifornského mesta Simi Valley.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #súd #Miley Cyrus #zlodeji

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...