Ďalší útok ukrajinského reportéra! Odniesla si to Kim Kardashian

Ošiaľ, tlačenica, krik a blesky fotoaparátov - ak sa kedysi podobné situácie spájali s Michaelom Jacksonom, alebo Madonnou, dnes to je Kim Kardashian.

26.09.2014 08:18
debata
Kim Kardashian a jej manžel Kanye West... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Kim Kardashian a jej manžel Kanye West Kim Kardashian a jej manžel Kanye West prichádzajú na prehliadku značky Balmain.

Návšteva televíznej a internetovej celebrity v Paríži sa nezaobišla ani bez nečakaného incidentu. Tridsaťtriročná brunetka bola prominentným hosťom prehliadky módneho ateliéru Balmain, na ktorú vyrazila aj so svojím partnerom Kanye Westom.

Dvojicu priviezla luxusná limuzína až takmer pred dvere historického paláca, v ktorom sa prehliadka s kolekciou jar-leto 2015 konala. Napriek tomu však potrebovala drobná Venuša troch ochrankárov, aby dokázala vystúpiť z auta. Okolo čiernej limuzíny sa nahrnuli fotografi aj fanúšikovia a všetci sa snažili urobiť si aspoň jeden záber.

Našiel sa však aj človek, ktorý sa odvážil na viac. Rozbehol sa ku Kim a pokúsil sa ju objať. Výsledok sa však zvrhol na bleskurýchlu reakciu ochrankárov, ktorí muža pacifikovali a zhodili ho na zem. Spolu s ním takmer spadla v natrieskanom dave aj sama celebrita.

K incidentu sa do pár hodín prihlásil Vitalij Sejďuk, nie neznámy rodák z Ukrajiny. Tento „bláznivý“ reportér má na konte už viacero nečakaných „útokov“ na hviezdy. Kvôli facke, ktorú dal hercovi Bradovi Pittovi na premiére pred pár mesiacmi v Los Angeles, ho takmer vykázali zo Spojených štátov amerických. Napokon skončil s verejnopros­pešnými prácami, pokutou a trojročnou podmienkou. Má tiež oficiálny zákaz vstupu na všetky premiéry v Los Angeles.

Zdá sa však, že Seďuk si našiel nové miesta na svoje bláznivé kúsky. A odniesla si to opäť americká celebrita. V minulosti sa Seďuk tiež vplížil pod sukňu americkej herečky Americy Ferrery počas festivalu v Cannes, alebo sa snažil bozkávať herca Willa Smitha.

Ukrajinec je o sebe presvedčený, že má špecifický zmysel pre humor a zábava, ktorému hollywoodske hviezdy nerozumejú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #útok #Balmain #Kim Kardashian #Kanye West #Vitalij Seďuk #tlačenica

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...