Ďalšia jubilantka! Drzá princezná Avril Lavigne oslavuje tridsiatku

Pred 30 rokmi, 27. septembra 1984, sa narodila v malom mestečku Belleville v kanadskom Ontáriu speváčka a hudobníčka Avril Lavigne.

28.09.2014 00:00
Avril Lavigne Foto:
Speváčka Avril Lavigne oslavuje 30. narodeniny.
debata

Na hudobnej scéne sa presadila v roku 2002 albumom Let Go, ktorý obsahoval hit Complicated. Do dneška nahrala „punkrocková princezná“ ešte ďalšie štyri štúdiové albumy, ktorých celkové predaje sa pohybujú v desiatkach miliónov kusov.

Cesta ku sláve sa Lavigneovej otvorila v štrnástich rokoch, keď vyhrala spevácku súťaž a mohla vystúpiť na ottawskom koncerte svojej slávnej krajanky Shanie Twain. O dva roky neskôr podpísala svoju prvú zmluvu s nahrávacou spoločnosťou. Hneď prvý album Let Go okrem priazne poslucháčov získal tiež osem nominácií na ceny Grammy. Svoj zatiaľ posledný album, ktorý nazvala jednoducho Avril Lavigne, vydala vlani.

Okrem hudby sa blonďatá Kanaďanka zaoberá tiež navrhovaním vlastnej módnej kolekcie a vystupuje v televízii. V novembri 2010 súd rozviedol jej štyri roky trvajúce manželstvo s gitaristom a spevákom skupiny Sum 41 Deryckom Whibleym. Vlani v lete sa potom Lavigne vydala druhýkrát – za kanadského rockera Chada Kroegera z Nickelback. Ani toto manželstvo však nevydržalo, pár ohlásil pred pár dňami rozchod.

debata chyba
Viac na túto tému: #jubileum #Avril Lavigne #tridsať

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...