Britský herec Fry šokoval: Kokaín šňupal aj u kráľovnej!

Britský herec Stephen Fry sa priznal že vo svojom živote bral často kokaín, a to aj pri návšteve Buckinghamského paláca, ktorý je oficiálnym londýnskym sídlom kráľovnej.

29.09.2014 10:20
Stephen Fry Foto: ,
Herec Stephen Fry.
debata

Tento talentovaný komik, spisovateľ, novinár a scenárista vo svojej novej biografiu tiež tvrdí, že kokaín tajne bral aj v ďalších objektoch kráľovskej rodiny, rovnako ako v parlamente, redakciách a honosných londýnskych kluboch a hoteloch. Uviedol to v piatok web denníka The Independent.

„Využívam túto príležitosť, aby som sa úprimne ospravedlnil majiteľom, správcom a predstaviteľom vznešených budov, ďalej stovkám súkromných domov, úradov, palubných dosiek áut, stolov a ríms nad krbmi. Tiež dostupným nalešteným plochám, ktoré sa ľahko dostali na tento zoznam hanby,“ napísal podľa webu 57-ročný umelec k svojmu šnupaniu kokaínu.

Droga ho vraj stála veľa času a peňazí, až státisíce libier, a pritom vedel, „ako je to hlúpe“. „Nebral som kokaín, pretože som mal depresiu či bol pod tlakom. Nebral som ho, pretože by som bol nešťastný, aspoň si to myslím. Bral som ho preto, že som ho naozaj, naozaj mal rád,“ uviedol Fry v životopise, ktorý sa podľa The Independent dostal vo štvrtok do predaja.

Fry hral v posledných rokoch napríklad vo filmoch Sherlock Holmes: Hra tieňov a Alenka v ríši divov, predtým napríklad v snímkach Oscar Wilde, Žaloba či Ja som Tichborne.

V roku 1995 sa na verejnosti podľa filmového webu CSFD.cz nervovo zrútil a zistil, že trpí vážnou maniodepresívnou chorobou. Dokonca vraj uvažoval o samovražde. V týchto ťažkých životných chvíľach ho zachránil jeho dlhoročný partner Daniel Cohen.

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #drogy #kokaín #ospravedlnenie #Stephen Fry

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...