Clooney a elegantná Amal spečatili lásku ešte raz. Civilne!

Víkendová svadba herca Georga Clooneyho s libanonskou právničkou Amal Alamuddinovou sa stala v Benátkach udalosťou roka. Aj v pondelok si však prišli paparazzovia na svoje.

29.09.2014 15:08
debata (1)
Herec George Clooney a právnička Amal Alamuddin... Foto: Reuters, ALESSANDRO BIANCHI
George Clooney a Amal Alamuddin Herec George Clooney a právnička Amal Alamuddin mieria na civilný obrad, ktorým definitívne vstúpi do platnosti ich manželstvo.

Hoci sobáš prebehol už v sobotu a hercov hovorca potvrdil oficiálnou cestou pre americké a európske médiá, že dvojica sa zosobášila, v pondelok prebehol ešte jeden obrad. Išlo o uzavretie civilného sobáša, ktorým sa definitívne formalizoval zväzok medzi 53-ročným hercom a 36-ročnou právničkou a obhájkyňou ľudských práv.

Herec George Clooney a právnička Amal Alamuddin...
Turisti boli nadšení z prítomnosti hviezdneho...
+3Herec George Clooney a právnička Amal Alamuddin...

Dvojica za účasti médií a početnej skupiny turistov opustila napoludnie luxusný hotel Cipriani, v ktorom počas celého svadobného maratónu bývala. Potom sa spoločne na motorovom člne vybrali do radnice mesta Benátky, aby tam potvrdili manželský zväzok.

Príťažlivá Amal, ktorej svadobné šaty zostávajú tajomstvom a exkluzívne ich uvidia až čitatelia americkej mutácie magazínu Vogue v najbližšom čísle, sa objavila na verejnosti v elegantnom nohavicovom modeli. Krémové nohavice a top doplnil masívny klobúk. Clooney si obliekol klasický sivý oblek z dielne Giorgia Armaniho.

Do tretice sa stal herec George Clooney a... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
George Clooney a Amal Alamuddin Do tretice sa stal herec George Clooney a právnička Amal Alamuddin stredobodom pozornosti v Benátkach, kde si v pondelok povedali áno aj počas civilného obradu.

Nevesta oslnila už v nedeľu na prehliadke mesta, keď sa pred objektívmi objavila v luxusnej kreácii pošívanej stovkami kvetov z látky a korálikov od dizajnéra Gimabattistu Valliho. V šatách tiež odhalila dokonalú figúru a najmä príťažlivé nohy. Viac v galérii.

 George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin
 George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin...
+3Manželia George Clooney a Amal Alamuddin pózujú...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Alamuddin #svokor #vnúčatá

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...